PODJETJE

Dinamični mazalni sistemi, DIMAS d.o.o.

 

Podjetje DIMAS d.o.o. zastopa vodilnega svetovnega proizvajalca sistemov za centralno mazanje strojev in naprav podjetje SKF.

Dejavnost podjetja DIMAS d.o.o. je projektiranje in izbira najboljših tehničnih rešitev na področju mazanja različnih proizvodnih in obdelovalnih strojev, strojev za proizvodnjo papirja, strojev v jeklarski industriji, transportnih linij, verig, gradbene in kmetijske mehanizacije, ladijskih motorjev in ostalih naprav. Po naših načrtih izdelujemo agregate za centralno mazanje, nadzorujemo in izvajamo montaže sistemov, programiramo in izdelujemo ustrezne krmilne in nadzorne sisteme, sodelujemo pri prvih zagonih oziroma izvajamo projekte mazalnih sistemov na ključ. Naši zaposleni so izšolani za svetovanje, projektiranje, montažo, servis in vzdrževanje naprav in sistemov za mazanje strojev in naprav.

Za hitro in ustrezno pomoč, dobavo in odziv je na sedežu firme v Medvodah ustrezna delavnica s preizkuševalnimi napravami, servisnim vozilom in skladiščem rezervnih delov.

S široko ponudbo sistemov za mazanje z mastjo, tekočo mastjo, oljem in mešanicami olj z zrakom, nanašanjem posebnih mešanic na različne površine, s kakovostnimi izdelki in hitro ter zanesljivo dobavo se trudimo zadovoljiti zahteve naših kupcev. 

Podjetje