PROIZVODI

Eno-linijske naprave za centralno mazanje so primerne za dovajanje relativno majhnih količin mazalnega sredstva na mazalno mesto in so prilagojene porabi mazalnega sredstva stroja. Delujejo intermitentno, to pomeni, da delujejo prekinjeno.

Naprave za centralno mazanje z dvema glavnima vodoma so primerna za olja kot tudi za masti do razreda NLGI 2.

Mazalno sredstvo je neposredno preko glavnega razdelilca ali posredno preko stranskega razdelilca progresivno porazdeljeno.

Za stroje ali naprave z veliko potrebo po olju je za mazanje in tudi hlajenje potreben neprekinjen tok olja.

Proizvajamo agregate in naprave za mazanje verižnih transportnih naprav, krožnih transportnih naprav ter »Power+Free« naprav.

V rezervoarju in nato v šobi se natančno dozirana količina olja formira v mikro kapljice nato pa je zelo natančno brizgana na obdelovalno površino. 

Ločimo med sistemi za centralno mazanje za cestna vozila (tovornjaki, vlečna vozila in priklopniki-on-road) na eni strani ter med sistemi za centralno mazanje za gradbene stroje, za viličarje ter za kmetijske stroje (off-road).

Več-linijski sistem uporabimo v primerih, ko mažemo sisteme z omejenim številom mazalnih mest. To so naprimer komercialna vozila, gradbena mehanizacija, kompresorji, generatorji in podobno.

Na zalogi imamo vedno raznovrstne ermeto priključke,  kovinske in PP objemke ter cevi v nerjavnih, pocinkanih in poliamidnih izvedbah.